Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren.
Meer informatie

Ontdek de gloednieuwe vtwonen PVC collectie

maandag 12 oktober 2020
In samenwerking met de stylisten van vtwonen heeft Cotap een prachtige natuurgetrouwe PVC collectie met vtwonen twist ontwikkeld. De collectie is afgestemd op de laatste woontrends en bestaat uit een extra brede plank, diverse patroonvloeren waaronder een Hongaarse punt en visgraatmotief en tegeldecoren met betonlook. De tegeldecoren zijn ook verkrijgbaar in een extra grote afmeting. Met vier unieke patronen is er in deze collectie voor ieder interieur een passende vloer.

De vtwonen PVC vloeren zijn niet alleen mooi, maar ook oersterk, makkelijk in onderhoud, waterbestendig en geschikt voor vloerverwarming. De collectie is verkrijgbaar in een dryback en click uitvoering. Door de geluiddempende onderlaag van 10dB is de click collectie ook nog eens heerlijk stil.

Benieuwd naar deze gloednieuwe en unieke collectie? Bekijk hier de collectie en lees alvast het artikel in de nieuwste vtwonen nr. 10. De vtwonen PVC collectie is binnenkort verkrijgbaar bij speciaalzaken. Kijk voor adressen op vtwonen.nl/verkoopadressen.

Aan het laden
Aan het laden