Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren.
Meer informatie

Ontdek de nieuwe pvc collectie

dinsdag 25 februari 2020

Onlangs hebben wij onze Ambiant PVC collectie uitgebreid met maar liefst vier nieuwe pvc kwaliteiten. Geef elke ruimte het juiste karakter met de nieuwe pvc-collectie.

Image title
                                                                                                                            

Baroso
De Baroso is een unieke betonlook tegel met industriële uitstraling, verkrijgbaar in de kleuren: lichtgrijs, taupe, grijs en antraciet. Met de matte toplaag van 0.55 is deze uitermate geschikt voor zwaar woongebruik. De kwaliteit Baroso is leverbaar in dryback en Silent Rigid Click.

Vivero
De Vivero is een extra lange plank (152.2cm) met natuurgetrouwe structuur. Deze is verkrijgbaar in de vier eiken kleuren en karakteristiek door de extra matte toplaag van 0.55 van deze decors. De kwaliteit Vivero is leverbaar in dryback en Silent Rigid Click.

Spigato Visgraat Smal
Een visgraat pvc-vloer met klassieke uitstraling, dat is de Spigato Visgraat Smal. Deze kwaliteit is leverbaar in de kleuren naturel en beige, heeft een 0.55 toplaag en is voorzien van een natuurgetrouwe structuur. De planken zijn ook als blokpatroon te leggen en kunnen daarnaast prachtig worden afgewerkt met een zwarte voegstrip.

U kunt onze nieuwe pvc-kwaliteiten vinden in onze webshop of in de winkel bij een van onze Ambiant-dealers.

Aan het laden
Aan het laden