Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren.
Meer informatie

Overlijdensbericht oud-aandeelhouder Theo Bakker

donderdag 18 maart 2021
Met verslagenheid en verdriet stellen we u op de hoogte van het overlijden van Theo (Tiemen) Bakker, de 2e generatie aandeelhouder van ons familiebedrijf Cotap B.V. Theo is zondag 14 maart 2021 overleden en werd 76 jaar.

Theo is, na het vervullen van zijn dienstplicht bij de marine, als jongste bediende bij Cotap aan de slag gegaan. Begin jaren 70 was Cotap producent van kokostapijt en heeft Theo aan de wieg gestaan van de transitie van producent naar groothandel in tapijt. ‘Tapijt’ was zijn grote passie en in zijn dubbelrol als verkoper in het zuiden van Nederland én inkoper, was dit een ijzersterke combinatie. Hij heeft de hoogtijdagen van tapijt meegemaakt, maar stond ook open voor verandering toen er meer vraag naar harde vloeren kwam.

Theo blijft in onze herinnering als een zeer markant persoon die samen met de 2e generatie aandeelhouders Tiem en Gerrit, de ontwikkeling van Cotap met zijn ongebreidelde inzet, enthousiasme en vlijmscherpe marktkennis heeft gestimuleerd en gestuurd. Na de aandelenoverdracht in 2001 zette Theo een stapje terug en was minder bij het dagelijkse management betrokken. Hij bleef tot 2010 wel betrokken bij de inkoop en was een graag geziene ‘klant’ bij menig vloerenproducent in Nederland en België.

Theo is voor ons familiebedrijf Cotap van zeer grote betekenis geweest. Hij heeft meer dan 40 jaar zijn krachten aan Cotap mogen geven, waarin zijn vrouw Thea hem onvoorwaardelijk ondersteund heeft. Theo had tot op het laatst grote belangstelling voor ons bedrijf. Met zijn overlijden blijft er dan ook een grote lege plaats voor ons achter.

We wensen van harte dat de Heere Thea en de familie wil sterken en troosten in dit verdriet en gemis.

Met vriendelijke groet, (Oud)aandeelhouders Tiem, Alfred, Klaas Bakker en alle medewerkers van Cotap B.V.

Aan het laden
Aan het laden