straq

Projectvloeren die indruk maken.


Maak kennis met straq, hèt vloerenmerk voor de zakelijke markt. Voor de inrichting van kantoren, horecagelegenheden, winkels, overheidsinstellingen en woonprojecten is er een grote behoefte aan trendy en kwalitatieve vloeren. Straq speelt in op deze vraag met een compacte collectie pvc vloeren, vinyl vloeren en entreematten die voldoen aan alle gestelde kwaliteits-, veiligheids- en duurzaamheidseisen.

De vloerencollectie van straq wordt geproduceerd met oog voor de planeet en het welzijn van de mens. straq vloeren zijn pas echt duurzaam als ze het milieu zo min mogelijk aantasten en belasten. Wij doen er alles aan om onze ecologische footprint zo klein mogelijk te houden.
Straq is een persoonlijke en betrouwbare partner. Bij ons geldt: afspraak is afspraak. Vanuit onze kantoren en distributiecentra in Nederland worden de vloeren ontwikkeld en gedistribueerd. Met een eigen logistiek netwerk en de focus op Nederland, blijft straq altijd dichtbij. Daarnaast staat persoonlijke aandacht hoog in het vaandel. Als betrouwbare, betrokken en flexibele partner komen we bij straq onze afspraken na en worden straq vloeren door eigen chauffeurs geleverd. Dankzij het unieke design en de hoogwaardige kwaliteit maakt straq van ieder project een succes!

Pvc vloeren
De trend van dit moment? Dat is pvc! Met een unieke en sterke pvc vloer van straq krijgt iedere projectruimte een prachtige uitstraling. Daarnaast is pvc een uitstekende combinatie met vloerverwarming. Dankzij de relatief dunne pvc stroken kan de warmte vanaf de vloerverwarming gemakkelijk via de vloer worden doorgelaten naar de ruimte.

Vinyl
Straq heeft een veelzijdige en duurzame vinyl collectie met diverse decoren. Een klassieke rechte plank, industriële betonlook, gietvloer look of een bijzonder visgraat patroon, straq heeft de perfecte vinyl vloer voor ieder project. Een vinyl vloer geeft ook nog eens maximaal comfort. Deze hoogwaardige vloer is namelijk extreem onderhoudsvriendelijk!

Entreematten
Om een vloer in topconditie te houden is het belangrijk om een goede schoonloopmat te gebruiken. Vuil dat iemand onder zijn of haar voeten meeneemt naar binnen blijft namelijk in een entreemat liggen en schuurt niet over de vloer. Dit voorkomt strepen, krassen of andere beschadigingen. Straq heeft een uitgebreide collectie met kwalitatieve schoonloopmatten in diverse patronen en kleuren.Aan het laden
Aan het laden