Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren.
Meer informatie

Ontdek het waterbestendige laminaat

dinsdag 14 juni 2022
In een handomdraai geïnstalleerd, verkrijgbaar in diverse commerciële kleuren en afmetingen en jarenlang woonplezier. Maak kennis met onze waterbestendige Aqua laminaat collectie. Dankzij de nieuwste technieken kan water niet meer doordringen in de vloer. Dat maakt onze waterbestendige laminaat vloeren zelfs geschikt voor vochtige ruimtes, zoals de keuken, wasruimte of het toilet. De collectie bestaat al uit twee waterbestendige laminaat vloeren: Beton en Impresa. Daar voegen we nu een extra kwaliteit aan toe: Expression Aqua.

Uniek kliksysteem
Een glas drinken die omvalt, waterspetters of een hond die zich uitschudt na een wandeling in de regen. De waterbestendige vloeren uit de Aqua laminaat collectie kunnen het allemaal hebben. Doordat de randen en groeven van het laminaat zijn voorzien van een unieke hydrofobe coating, kan het water niet door de kieren doordringen in de kern van de vloer. Daarnaast overlappen de groeven elkaar als de panelen in elkaar clicken. Ook zorgt de unieke clickverbinding ervoor dat de panelen strak in elkaar sluiten, zodat water niet door kleine kieren naar binnen kan dringen. Tot slot bestaat de basis van de planken uit een extreem sterke en waterbestendige HDF plaat. Deze plaat vermindert het zwellen van laminaat aanzienlijk als de panelen in contact komen met water. Zo bieden de Aqua laminaat vloeren wel 24 uur lang bescherming* tegen water.


*Let op: de tijdsaanduiding geeft aan voor welke periode een vloer vochtig mag zijn. Veeg een plas water zo spoedig mogelijk (binnen 15 min) op om langdurige waterbelasting te voorkomen.


Co-pro vloertoebehoren
Onze waterbestendige laminaat vloeren zijn in een handomdraai geïnstalleerd. Door gebruik te maken van bijpassende vloertoebehoren uit onze Co-pro collectie behoudt u het waterbestendige karakter. Kies bijvoorbeeld voor de watervaste plinten uit de Amsterdam collectie, zodat de vloer geen vocht kan opnemen.

 
Aan het laden
Aan het laden