Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren.
Meer informatie

Introductie Yunieq Wol

vrijdag 24 juni 2016

Inspelend op de vraag van dealers en consumenten introduceert Cotap onder het lifestyle tapijtmerk Yunieq vier nieuwe kwaliteiten, allen voorzien van wol garen. Daarmee opent het merk een nieuw marktsegment, waarin tapijten met natuurlijke materialen een positie krijgen. Naast de al bestaande woonstijlen Ethnic Chic, Comfort en Glamour wordt om deze reden de woonstijl ‘Natural Beauty’ onder het merk toegevoegd. Mogelijk worden later meer kwaliteiten aan deze categorie toegevoegd.

De nieuwe wol kwaliteiten kenmerken zich door een aantal fraaie eigenschappen: natuurlijke warmte, lange levensduur, natuurlijke kleuren, vlamwerend en duurzaam. Ze zijn verkrijgbaar in een natuurlijk kleurenspectrum van beige-, bruin- en grijstinten. Noemenswaardig is het feit dat deze nieuwe wol kwaliteiten naast de gangbare 400 cm breed ook verkrijgbaar zijn op het steeds populairder wordende 500 cm breed formaat.

 

Consumenten (en ook dealers) zijn zich meer en meer bewust van de schoonheid van natuurlijke materialen. Deze trend zie je dan ook steeds vaker terug in wooninterieurs. Yunieq typeert de nieuwe woonstijl Natural Beauty dan ook als volgt: De schoonheid van de natuur laat zich zien in haar puurheid van natuurlijke materialen. Uit respect voor de aarde en met een natuurlijk verlangen naar rust en warmte vormt de natuur de basis voor een duurzaam interieur. De dierlijke en plantaardige vezels kenmerken zich door een aards kleurenpalet en prachtige levendige structuren.

Aan het laden
Aan het laden